Presentation

Hur är det att arbeta som socionomkonsult?

Publicerad 6 september 2017

erfarna_Konsult


Erfarna Socionomkonsulter besitter mer än 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom socionombranschen. Vi garanterar våra konsulter en trygg arbetssituation kantad av många förmåner.

Helen är specialist inom BoU och är just nu ute på uppdrag från Erfarna Socionomkonsulter. Vi träffar henne en solig tisdag efter att hon avslutat sin arbetsdag.

Varför började du arbeta som konsult?
– Jag var trött på alla oändliga möten som inte var relevanta för min del. Jag har lång erfarenhet inom branschen och ansåg mig underutnyttjad rent kompetensmässigt. För ett år sedan berättade en tidigare kollega om hur det var att arbeta som konsult och samma dag bestämde jag mig för att det även skulle bli min framtida karriär. Jag kom i kontakt med Erfarna Socionomkonsulter som gav mig rätt förutsättningar och hittade ett uppdrag åt mig.

Vilka skillnader finns mellan att vara konsult och anställd?
– Som konsult har du större frihet vilket har gjort mig piggare i vardagen och jag ser tydligt att mitt arbete gör skillnad nu när min kompetens utnyttjas fullt ut. Dessutom får jag idag en lön som matchar min erfarenhet, vilket såklart leder till mer arbetsglädje.
Erfarna Socionomkonsulter har en trygghetsgaranti, vilket innebär att jag aldrig behöver oroa mig för att gå utan uppdrag. Det gör att jag kan slappna av och koncentrera mig på det jag är allra bäst på utan onödiga stressmoment.

Vad skulle du säga till dem som funderar på att ta steget och bli konsult?
– Gör det bara. Det svåraste är att ta steget, men när du väl har kommit igång kommer du att undra varför du inte gjorde det tidigare. Hos Erfarna Socionomkonsulter får du kontinuerlig coaching och har nära kontakt med huvudkontoret, något jag verkligen uppskattar.

Är du också redo att satsa på en bättre arbetssituation?
Hör av dig så hjälper vi dig!
www.erfarnasocionomkonsulter.se eller 010-207 83 00
Erfarna Socionomkonsulter
Tre enkla steg för att bli konsult:
1. Besök oss på: erfarnasocionomkonsulter.se
2. Fyll i dina uppgifter i formuläret och skicka in.
3. Vi ringer dig för en första kontakt.

www.erfarnasocionomkonsulter.se