Jobb
Aleforsstiftelsen Jobba hos oss

Socionom med chefserfarenhet till Aleforsstiftelsen i Alingsås

Publicerad 8 november 2023

Vi söker en socionom till rollen som chef på vår verksamhet i Alingsås. Aleforsstiftelsen behandlar alkohol- och drogberoende vuxna personer enligt en kvalitetssäkrad och tolvstegsbaserad metodik.

Våra framgångsrika behandlingsinsatser hjälper patienterna att kunna återgå till och fungera i arbetet igen.

Vi erbjuder öppenvård från vår mottagning i Göteborg och internatbehandling vid vårt behandlingshem i Alingsås. Vi utbildar också arbetsgivare och anhöriga för att förebygga och skapa goda rutiner. Etik, drogfrihet, konsekvens och kontinuitet skall genomsyra alla delar i behandlingen.

Om tjänsten
I chefsrollen ingår att leda, utveckla och följa upp verksamheten inom ramen för kvalitet, personalförsörjning, arbetsmiljö och budget. Du är rapporterar direkt inför vår styrelse. Du arbetar verksamhetsnära och driver verksamheten framåt tillsammans med dina medarbetare.

Vi söker
Vi söker dig som är socionom med chefserfarenhet och kunskap om tolvstegsbehandling.

Välkommen med din ansökan senast den 7 december 2023!

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka

Om Aleforsstiftelsen

Aleforsstiftelsen, som drivs utan vinstsyfte, är sedan mer än 30 år specialiserade på att rehabilitera människor som har problem med alkohol eller droger och befinner sig i eller nära arbetslivet. Vi har tolvstegsbaserad behandling i öppenvård i Göteborg samt internat i Alingsås vilket innebär att man kan få hjälp oavsett var man bor i landet.

aleforsstiftelsen.se