Presentation

Med det personliga mötet i fokus

Publicerad 6 september 2017

Kristina Irvebrandt, affärsområdesansvarig, Jenny Andersson, konsultchef och Lisa Målberg, konsultchef vid Bemannia.
Kristina Irvebrandt, affärsområdesansvarig, Jenny Andersson, konsultchef och Lisa Målberg, konsultchef vid Bemannia.
Genom ihärdigt utvecklingsarbete har Bemannia genomgått en omfattande tillväxt det senaste året. Företaget har cementerat sin närvaro över hela Sverige och anställer idag fler socionom­konsulter än någonsin tidigare, men betoningen ligger alltjämt på att växa i lagom takt.

Bemannia har i flera år utmärkt sig som ett lite personligare bemanningsföretag, med en lyhörd stämning där konsulterna står i fokus. Denna inställning har gett utdelning många gånger om, vilket märks inte minst på det ökade antalet ramavtal som företaget har tecknat över hela landet.
– Visst har vi haft skickliga upphandlare, men det är våra konsulters utmärkta arbete och proffsighet som har spelat den avgörande rollen för vår utvecklingsprocess. De är fantastiska ambassadörer för vår verksamhet och med deras hjälp satsar vi nu stort på att ytterligare förstärka vår verksamhet i olika regioner, säger Kristina Irvebrandt, affärsområdesansvarig vid Bemannia.

Besöker konsulterna på plats
Tillsammans med konsultcheferna Lisa Målberg och Jenny Andersson betonar hon att receptet bakom framgången i förlängningen handlar om att vara en synlig och engagerad arbetsgivare som tar ansvar för sina konsulter.
– Vi besöker våra konsulter ute på arbetsplatserna i så stor utsträckning det är möjligt, stämmer av hur uppdraget går eller kanske går och äter lunch ihop. Dessutom kan konsulterna alltid nå oss via telefon och e-post om de behöver stöd eller hjälp. Jag är övertygad om att detta spelar stor roll för att socionomer stannar hos oss – vi ger ett seriöst intryck, står för bra värderingar och har funnits i branschen länge, säger Lisa.

Plattform för utveckling
Jenny, som nyligen axlat rollen som konsultchef och som tidigare arbetat inom bland annat LSS och som kurator, understryker att Bemannia utgör en stabil plattform att stå på för att utvecklas och få nya erfarenheter.
– Konsulter har möjlighet att fördjupa sig i olika områden de har kompetens inom och skaffa sig mångsidig erfarenhet från olika arbetsplatser – det är oerhört lärorikt. Förutom dessa förmånliga villkor och en konkurrenskraftig lön stöttar vi också gärna våra socionomkonsulter med att hålla sig à jour genom att exempelvis gå olika utbildningar och kurser. Det är så man blir en bättre social­sekreterare, avslutar hon.

Bemannia
Bemannia är ett svenskt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personaluthyrning, rekrytering och personalentreprenad. Bemannia är anslutna till Bemanningsföretagen och har kollektivavtal. Företaget är leverantör till hela den offentliga sektorn vilket innebär cirka 900 kunder inom kommun, landsting och statliga myndigheter och bolag.

Bemannia AB
Sveavägen 155
113 46 Stockholm
Tel: 0771-84 53 00
E-post: socionom@bemannia.se
www.bemannia.se

www.bemannia.se