Annons
JP Infonet

Webbsända kurser i socialrätt för socionomer

Publicerad 16 september 2020

Är du verksam inom socialtjänsten och vill bredda din kunskapsbas? Gå en webbsänd kurs i socialrätt och fördjupa dina kunskaper om lagstiftning och regelverk.

3 av 4 socionomer säger att de skulle ha nytta av bättre kunskaper i socialrätt. På JP Infonet ställde vi under våren 2020 om våra kurser från fysiska till webbsända, till följd av coronapandemin. Under hösten fortsätter vi med webbsända kurser – smidigt och enkelt tycker våra deltagare och vi.

Självklart får du fördelen att kunna ställa dina frågor till föreläsarna även i våra webbsändningar.

JP Infonet

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag. Med hjälp av digitala lösningar och djup kompetens, inom såväl informationshantering som juridik, erbjuder vi tjänster som är ett värdefullt stöd för dig som berörs av juridik i din yrkesroll. Vi vill att varje användare ska få precis den information de behöver oavsett om det rör sig om webbaserade informationstjänster, utbildning eller juridisk rådgivning.

www.jpinfonet.se/