Jobb
Bemannia – Socionom

Våra socionomkonsulters kompetens är nyckeln till framgång

Publicerad 16 september 2020

Vi vill höja alla våra fantastiska socionomkonsulter. Sedan starten 2002 har vi på Bemannia haft som mål att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för socionomkonsulter.

Vi lever på att de duktigaste konsulterna vill jobba för oss och det är tack vare dem vi byggt upp vårt goda rykte som ett av Sveriges ledande företag inom socionombemanning. Vi är tacksamma över var och en av er, för att ni med er enorma kompetens och erfarenhet hjälper våra kunder varje dag, Sverige runt, på allra bästa sätt.

Klicka här om du är socionom och är intresserad av att arbeta åt oss

Är du i behov av kompetenta socionomer?

Vi förser socialtjänst med kompetenta socialsekreterare och handläggare runt om i hela landet. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att vi hittar en effektiv och passande lösning utifrån ditt specifika behov.

Klicka för mer information om våra tjänster

Bemannia – Socionom

Idag är Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med över 4000 myndigheter, förvaltningar, bolag och kommuner runt om i Sverige. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna och SEKO.

www.bemannia.se