Annons
Nämndemansgården

Beroendevård med 30 års erfarenhet

Publicerad 16 september 2020
Foto: Peter Holgersson AB

Nämndemansgårdens vision är att bidra till att människor får ett bättre liv – i frihet från beroende.

Utifrån individuella bedömningar erbjuder vi hela vårdkedjan allt i från evidensbaserad- och behovsanpassad behandling, anhörigstöd till familje- och jourhem för alla åldrar. Vi är etablerade i hela Sverige och har avtal med ledande företag samt merparten av Sveriges kommuner.

Kontakta Nämndemansgården

Tel: 020-20 20 75
www.namndemansgarden.se
info@namndemansgarden.se

Om Nämndemansgården

Som Sveriges ledande företag inom beroendeproblematik arbetar vi med att minska konsekvenserna av riskbruk och beroende av alkohol, droger eller spel – i samhället, i arbetslivet och hos enskilda individer. Vår övertygelse är att alla människor med hjälp av rådgivning, utbildning eller behandling kan hitta lösningar på beroenderelaterade problem.