Presentation

Vi ger barn och familjer chans till ett bättre liv

Publicerad 29 januari 2019

grodbygarden_bild

GrödbyGården ligger i natursköna omgivningar, omgivet av hav, sjöar och bokskogar. Här finns en lugn och stabil miljö som skapar förutsättningar för att återuppbygga relationer, baserat på lång erfarenhet och kompetens. Vi hjälper föräldrar, barn och familjer att ta fatt i den utvecklingstråd som tidigare slagit knut.

Vi hjälper socialtjänster att ge barn och familjer en chans till ett bättre liv. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa era klienter? Ring 0456-229 41 eller besök www.grodbygarden.se/

Om GrödbyGården
GrödbyGården ligger i Östra Skåne nära gränsen till Blekinge, naturskönt omgiven av hav, sjöar och bokskogar. Vi har sedan 1990 hjälpt över 200 familjer att ta fatt i den utvecklingstråd som tidigare slagit knut.

Hos oss får ingen diagnos eller uppfattning ensam styra behandlingen. En enda metod kan inte heller ge en bestående förändring på egen hand. Framgång kommer snarare av att kombinera olika terapier och metoder till en samordnad strategi i familjens vardag. Vi integrerar därför bild-, lek- och parterapi med välbeprövade pedagogiska metoder som Marte-Meo och ART.

Endast metodik räcker inte för att uppnå hållbara förändringar. Organisationens trygga ramar är den överlägset främsta framgångsfaktorn. Vi handleder föräldrarna mitt i den pågående vardagen och stödjer dem på deras egen scen. Den stadiga strukturen skapar en miljö där föräldrarnas funktionsnivå höjs och bandet mellan barn och föräldrar kan återuppbyggas.