”Våra uppdragsgivare behöver fler vardagshjältar!”

Publicerad 7 september 2016

Ulf Ramsin Andersson (mitten), vd för CareOn­Demand. Här med Malin Bäckman, konsultservice och Simon Herrman, rekryterare. Foto: Gonzalo Irigoyen
Ulf Ramsin Andersson (mitten), vd för CareOn­Demand. Här med Malin Bäckman, konsultservice och Simon Herrman, rekryterare. Foto: Gonzalo Irigoyen
CareOnDemand var först ut bland de konsultföretag som etablerade sig med socionomkonsulter och företagets mål är att göra en positiv skillnad för det sociala arbetet och bidra till en hållbar utveckling för både klienter, arbetsgrupper och uppdragsgivare.

Som exempel på att göra en positiv skillnad kan nämnas att företaget bidragit till att ett socialkontor som brottades med många långtidssjukskrivna fick en förbättrad arbetsmiljö och färre sjukskrivningar. De har också utvecklat arbetssätt, rutiner och förhållningssätt som lett till förbättringar för både uppdragsgivare och klienter. Vidare har de hjälpt flera kommuner att mer effektivt använda sina resurser och på så sätt sparat flera miljoner kronor, mycket genom att fokusera på att rätt konsult matchas mot rätt uppdrag!

Bidrar till att anställda sover gott om natten
– Genom att vara en trygg och engagerad arbetsgivare bidrar vi till att våra anställda sover gott om natten. Det självklara målet är att våra anställda vill rekommendera oss till andra, säger Ulf Ramsin Andersson, vd för CareOnDemand.
– Vi tror att om våra anställda mår bra, trivs, utvecklas och får rätt stöd och hjälp så kan de både göra ett bättre jobb samt bidra till att andra kan må bra och sova lite bättre om natten. Ett av våra kärnvärden handlar om att hålla hög kvalitet och det gäller självklart även för oss som arbetsgivare.
Hygienfaktorer hos CareOnDemand är god lön, kollektivavtal, en nära kontakt med sin konsultchef (som alltid gör ett besök under uppdraget), handledning och kompetensutveckling. Därutöver utformas individuella lösningar utifrån varje persons livssituation.

Vill utveckla och förbättra
CareOnDemands vd, Ulf, berättar att det som driver honom är att utveckla, förbättra och göra skillnad, och det är något som även präglar hans inställning till Care­OnDemand och dess uppdragsgivare.
– Det finns många utmaningar och möjligheter både nu och framåt inom socialt arbete. Vi vill utveckla och stärka det sociala arbetet genom att ha erfarna konsulter, hålla en hög kvalitet och verka för långsiktiga lösningar. Vi ser oss som en aktiv partner för Sveriges kommuner och våra uppdragsgivare behöver fler vardagshjältar att få hjälp av. Låt oss göra det tillsammans!

CareOnDemand
CareOnDemand har funnits sedan 2004. Företaget utgår ifrån Stockholm och är verksamt inom socialt arbete över hela Sverige. CareOnDemand är ett konsult- och bemanningsföretag som erbjuder socionomkonsulter, socialsekreterare och chefer, handledare/mentorer, organisationsutvecklare och specialister. Värdeord är kvalitet, engagemang och kompetens.

CareOnDemand Sociala tjänster AB
Tel: 08-410 460 10
E-post: info@careon.se
www.careon.se

www.careon.se