Annons
Lifecare

Digital socialtjänst med fokus på individen

Publicerad 22 september 2021

Traditionellt har vård och omsorg och familjeomsorgen byggt på manuella processer. Nu finns det digitala lösningar som skapar en enklare vardag.

Med Lifecare kan ni effektivisera hela verksamheten och därmed frigöra tid för socialsekreterarna, samtidigt som ni ger medborgaren delaktighet och insyn. Det finns många fördelar med att samla information på ett och samma ställe. Det förenklar arbetet för hela verksamheten och bidrar till korrekt information och service till medborgaren.

Klicka här för att läsa mer om Lifecare

Tieto EVRY – Lifecare

Lifecare för individ- och familjeomsorg hanterar information kring alla delar av verksamheten (ansökan, handläggning, dokumentation, beslut, uppföljning etc.). Det är en komplett lösning som ger ökad transparens, bättre informationsflöden och korrekt information i realtid för verksamhetens alla användare och medborgaren.

www.tietoevry.com