Socionomdagarna 18-19 oktober

Publicerad 25 augusti 2017
Foto: Kristofer Lidström
Foto: Kristofer Lidström

Socionomdagarna – mötesplatsen för kvalificerat socialt arbete äger rum på Stockholmsmässan 18-19 oktober 2017.

Det kommer att bli två intensiva och förhoppningsvis mycket givande dagar. Socionomdagarna tar fasta på det viktiga arbete som socionomer arbetar med varje dag och fokuserar på att ni, trots svårigheter, valt att arbeta med några av de mest angelägna områdena som finns och möter många människor i utsatta situationer.
De kommer visa på inspiration, ny forskning, undersökningar, utredningar och kunskap samt sprida konkreta metoder och verktyg, piloter och cases till så många som möjligt och framförallt skapa många tillfällen till viktigt erfarenhetsutbyte mellan dig och dina branschkollegor ifrån hela landet.
Till vår hjälp finns på plats ministrar, generaldirektörer, professorer och docenter, författare, praktiker och ni deltagare som alla har väldigt mycket att ge.
Socionomdagarna kommer att samla över 1 500 socionomer i sju parallella spår.
Nytt för i år, i tillägg till alla nya spännande talare och praktikfall, är ett interaktionsverktyg som vi kommer använda på plats – för att ta temperaturen bland alla er socionomer och för att fånga in era viktiga tankar, idéer och medskick till andra kommuner och beslutsfattare.
Regeringens särskilda utredare Margareta Winberg har meddelat att hon kommer till Socionomdagarna och önskar få en dialog med er allihop om hur vi på bästa vis förbättrar Socialtjänstlagen!
 
För mer information och anmälan, se: www.socionomdagarna.se