Är du vår nya systemkunniga Socialsekreterare?

Presentation

Header

Upplands-Bro är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Är du en systemkunnig Socialsekreterare? Då erbjuder vi dig ett intressant, självständigt och utvecklande arbete i en spännande organisation.

Arbetsplatsbeskrivning
Tjänsten är placerad på avdelningen för Kvalitet- och verksamhetsstöd inom socialkontoret. Avdelningen ansvarar för kontorsövergripande frågor så som kvalitetsuppföljning, administration, utredning, budgetsamordning, upphandling, IT-system och kvalitetsutveckling. Avdelningen består av 13 medarbetare samt en avdelningschef. Samtliga medarbetare arbetar självständigt med sina uppdrag. Socialkontoret är uppdelat i tre avdelningar: myndighetsavdelningen, utföraravdelningen och avdelningen för Kvalitet- och verksamhetsstöd.

Arbetsbeskrivning
I rollen som systemförvaltare ansvarar du för att systemhantering och handläggningsprocess stämmer väl överens. Du är den som har ansvar för att våra socialsekreterare utbildas och utvecklas i verksamhetssystemet. I ditt uppdrag arbetar du både självständigt och tillsammans med andra. Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

  • Säkerställa att verksamhetssystemet och verksamhet följs åt i gällande lagstiftning och förordningar.
  • Planera och hålla utbildningar samt workshops.
  • Omvärldsbevakning
  • Uppdatering av system
  • Sammanställningar och statistik

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom eller har likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete inom IFO är ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat med Procapita och har erfarenhet av att arbeta som systemförvaltare. Du är tydlig, empatisk och har förmågan att se frågor både i ett större sammanhang och på detaljnivå.

För att lyckas och trivas i rollen krävs att du kan arbeta självständigt och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt ser möjligheter och kopplingar mellan system och arbetsprocesser. Du behöver samtidigt ha en mycket god samverkansförmåga då du jobbar tillsammans med andra avdelningar och enheter.

Eftersom du i din roll utbildar en del är det viktigt att du tycker att det är roligt och har en pedagogisk förmåga.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök om tjänsten här

Information
Välkommen med din ansökan som ska vara oss tillhanda senast 13 december 2017. Ansök om tjänsten här

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden utifrån de ansökningar som vi bedömer som intressanta.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök senast: 2017-12-13

Kontaktperson
Elisabeth Rågård, 08-581 695 15

Facklig företrädare
Facklig företrädare via kommunens växel, 08-581 690 00

Upplands-Bro kommun
Vi som arbetar i kommunen strävar alltid efter att göra vårt bästa. Vi tar ansvar över gränser och helheten kommer alltid först. Engagemang, och professionalitet är ord som beskriver våra möten. Vårt uppdrag är att ge bästa service till våra kommuninvånare. Våra medarbetare är vår största tillgång och därför gör vi allt för att våra medarbetare ska trivas, utvecklas och må bra – vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare!

http://www.upplands-bro.se/

Publicerad: 04 december, 2017